• header-ouderportaal.jpg
  • Christelijke-reformatorische grondslag
  • Oog voor individuele onderwijsbehoeften
  • Persoonlijk contact

Op de Rehobothschool in Alphen aan den Rijn is met ingang van het schooljaar 2023/2024 plaats voor een  

ONDERWIJSASSISTENT 

(24 uur p.w. verspreid over 4 dagen) 

Wie zijn wij?
De Rehobothschool is een gezellige school in Alphen aan den Rijn. Onze schoolt telt rond de 120 leerlingen, heeft 6 groepen en er is een peuterspeelzaal. Op onze reformatorische school neemt het woord van God een centrale plaats in. Bij het Bijbelonderwijs gaat het ons om de kern en leggen we een link naar het leven van de kinderen. 

De meeste leerlingen komen uit Alphen aan den Rijn; een deel van hen woont in bijv. Nieuwkoop en Ter Aar. Veel van onze gezinnen kerken bij een gemeente van de CGK. Andere gezinnen zijn kerkelijk verbonden aan de GG(iN), GKV, HHK, PKN of de Baptistengemeente.  

Ons team bestaat uit enthousiaste collega’s die gaan voor hun werk en de school. We zijn gemotiveerd om te werken aan een veilig pedagogisch klimaat (we zijn een KiVa-school). Daarnaast willen we kwaliteit leveren, gedegen instructie (IGDI-model) geven en opbrengst gericht werken. Uiteraard maken we gebruik van eigentijdse methoden als LIJN3, Nieuwsbegrip, WIG5, Kids and Tweens en Topontdekkers. Op onze school maken we het onderwijs passend voor o.a. plusleerlingen. Verschillende onderwijsassistenten zorgen voor ‘meer handen in de groep’. Ook begeleiden zij individuele leerlingen 

Wie zoeken wij?
Van de sollicitant wordt verwacht dat hij/zij:
* een persoon is die het reformatorisch onderwijs uit overtuiging wil dienen en bij wie het gaat om de kern van de identiteit.
* een juf of meester is met hart voor kinderen en positieve pedagogische vaardigheden.
* een gezellige collega is die goed kan samenwerken met leerkrachten en hun instructies nauwgezet uitvoert.
* een onderwijsassistent is die geniet van een gevarieerde baan, inzetbaar is van groep 1 tot en met 8 en (naast de leerkracht) werkt in de groepen maar ook daar buiten met individuele leerlingen.
* bevoegd is om als onderwijsassistent te werken (een MBO-opleiding ‘onderwijsassistent’ niveau 3 of 4 heeft afgerond). 

Wil je solliciteren? 
* Onze directeur-bestuurder Arjan Harskamp (06-36044323) geeft graag meer informatie.
* Sollicitaties (voorzien van CV en referenties) kunnen tot en met woensdag 7 juni gericht worden aan de directeur-bestuurder van de school via directie@derehobothschool.nl.
* Wil je liever eerst kennismaken? Je bent van harte welkom voor een rondleiding en kennismaking met collega’s.

Solliciteren

Scroll naar boven